Eigen interpretatie

En alweer mag ik als Echte Lezer een boek lezen en recenseren! Dit keer het boek Oregon van Jori Stam. Ik kan er bijna een dagtaak van maken. Want ik doe ook mee met de Hebban leesclub waarin we het nieuw boek van Anne-Gine Goemans Holy Trientje gaan lezen. Misschien ken je Honolulu King van haar? Prachtig boek!

Super leuk allemaal maar ik denk dat het langzaam weer tijd gaat worden om – na ruim 9 maanden – weer wat geld te gaan verdienen. Met veel plezier lees ik al die nieuwe boeken en schrijf ik recensies, schrijf ik een artikel over perspectief voor Schrijven Magazine, schrijf ik blogs over projectmanagement voor de online community op IPMA.nl, redigeer ik artikelen voor het naslagwerk Onze Indische buurten dat in 2020 verschijnt, help ik mijn drie deelnemers als vrijwilliger bij Humanitas, poets ik zelf het huis sinds Corry is gestopt …

Maar het begint een beetje te knagen dat ik al mijn tijd en kennis gratis weggeef. Vanaf 30 september mag ik – tegen een reiskostenvergoeding – drie maanden stage lopen bij een uitgeverij in Amsterdam. Daar heb ik heel veel zin in en wie weet wat daar van komt. Maar ondertussen ben ik ook maar op echte, betaalde banen aan het solliciteren: als IT projectmanager bij een onderwijsinstelling, als informatiemanager bij een bureau met specialisten in het sociaal domein. Eens zien wat dat gaat worden.

Voorlopig lees ik nog even lekker verder. En voor wie wil, klik hieronder op de link naar mijn recensie van het boek Oregon. Ik vind het een knap romandebuut maar als lezer moet je wel aan het werk! Er is veel ruimte voor eigen interpretatie en soms word je iets te veel het bos in gestuurd. Dat gaat wat irriteren maar niet genoeg om af te haken door de knappe uitwerking van het verhaal en de personages. Van mij krijgt dit boek vier sterren.

https://www.hebban.nl/recensie/annemarie-over-oregon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s